Journal Contact

Mailing Address

Институт за психологија

Филозофски факултет

Универзитет „Св.Кирил и Методиј“ - Скопје

бул.„Гоце Делчев“, 9А, 1000 Скопје, Република Македонија

Principal Contact

Катерина Наумова
главен и одговорен уредник
Email: pssp@fzf.ukim.edu.mk

Support Contact

Даниела Неделкова
Email: pssp@fzf.ukim.edu.mk