Announcements

ПОВИК ЗА ТРУДОВИ | CALL FOR PAPERS | Vol.2 (4) 2018

 

КРАЕН РОК ЗА ДОСТАВУВАЊЕ НА ТРУДОВИТЕ Е 1 ОКТОМВРИ 2018

Упатството за подготовка на трудовите е достапно на следниот линк

 
Posted: 2018-08-16
 
1 - 1 of 1 Items