Годишна средба за социјални и економски политики на УНИЦЕФ на тема: Влијанието на глобалната економска криза врз земјите од Централна и Источна Европа (ЦЕИ) и Заедницата на независни држави (ЗНД) и последиците од кризата врз состојбата на децата во..

Илија Талев

Abstract


No Abstract.

Full Text:

PDF

Refbacks

  • There are currently no refbacks.