Искуства со примената на пилот-програмата за резиденцијална енергетска ефикасност како дел од пилот-проектот за социјална сигурносна мрежа на УСАИД

Маргарета Липковска Атанасова

Abstract


No Abstract.

Full Text:

PDF

Refbacks

  • There are currently no refbacks.


Copyright © 2012 Ревија за Социјална Политика.